5 креативни идеи за великденски яйца

Великденски яйца мустачета

Великден е след броени дни и тези от нас, които обичат да се развихрят в кухнята и да впечатлят гостите си с невероятно боядисани яйца, вече сигурно са започнали приготовления.

Направихме специална колекция от най-различни, креативно боядисани великденски яйца, за да вдъхновим тези, които искат да смаят своите гости.

1. Великденски яйца на шарени ивици

За да направите тези украски ви е нужно тиксо или изолирблант, които може да нарежете на тънки ивици. Залепете ивиците тиксо върху яйцето и го потопете в избраната от вас боя. След това преместете ивиците на ново място и потопете яйцето в друг цвят боя.

Великденски яйца украса

Снимка: marthastewart.com

2. Великденско яйце с шапка

За тази идея не ви трябват бои, а малко креативност в украсяването на поставка за яйце. Трябва само една хартиена шапка и папийонка, за да преобрази яйцето.

Великденско яйце с шапка

Снимка: А bit of pilli pilli

3. Великденски яйца емотиконки

На ден изпращаме сигурно стотици емотиконки на приятелите си и като че ли те са станали част от нашето ежедневие. Докато сме все още на вълна за украса без боя, тези великденски яйца са страхотна алтернатива за тези, които обичат да изразяват емоциите си чрез емотиконки. Може да направите по една емотиконка яйце за всеки член на семейството, която го олицетворява.

Великденски яйца емотиконки

Великденски яйца емотиконки

4. Великденски яйца мустачета

Мустачетата станаха модерни преди няколко години и все още можем да ги видим навсякъде по дрехи, бижута и други аксесоари. Мустачетата дават индивидуалност и характер на всяко яйце. На цветно боядисани яйца, може или директно да нарисувате мустачетата, или да ги изрежете предварително от черна хартия и да ги залепите.

Великденски яйца мустачета

Number-2-pencil.com

5. Свещи под прикритие „Дивали Арт“

Създадохме серия свещи-яйца, които са страхотна ураса за великденската трапеза. Преливащите весели цветове със сигурност ще допринесат за вашето настроение.

Великденските яйца на Дивали Арт ще са неуспорим борец 🙂

сет ароматни свещи яйцаАроматна свещ яйца сетсет ароматни свещи яйца