Нашата история

Вдъхновени от Индийския фестивал на светлината, ние в арт ателие“ Дивали“, решихме да внесем това приказно настроение в повече домове и така започнахме ръчно да творим красиви ароматни свещи, а малко по-късно и други арт подаръци.

Пламъкът на всяка една наша свещ с удоволствие би ви разказал колко много любов раздава всеки един член на екипа ни, за да зарадваме вас, нашите приятели и да пренесем хармония навсякъде, където е възможно. Всеки има свое разбиране за живота, но въпреки това всички се обединяваме около разбирането си за светлината, която символизира доброто, познанието и още много чисти и красиви неща, затова макар символично, ние вярваме, че запалвайки свещ, светлината ще надделее над тъмнината и доброто над всичко останало.

Водени от това убеждение творим с много радост и усмивка, за да може нашите творения да запалят красивото настроение на всеки един празник със или без повод. В началото всичко започна като на шега. Едно хоби се обедини с няколко смели идеи, последва ги първата крачка и малко по малко нашата идея се превърна в арт ателие за ръчна изработка на всякакви изненади.

Разбира се преминахме и през малко трудности, които преодоляваме с вяра и усмивка, защото имаме важна мисия… Да разпространяваме и внесем в повече домове празника на светлината чрез пламъчетата на нашите свещи.